Rüyada elinde dövme görmek

Rüyada elinde dövme görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde dövme gördüyseniz:

  • Bazı durumların her iki tarafını da görmeye çalışmalısınız.

Rüyada eline dövme yaptırmak yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde dövme görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ele dövme yaptırmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kartal dövmesi görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada birinin vücudunda dövme görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada çiçek dövmesi görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet eder.

Rüyada kendini dövmeli görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına inanılır.

Rüyada göğsünde dövme görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments