Rüyada dövmenin silindiğini görmek

Rüyada dövmenin silindiğini görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dövmenin silindiğini gördüyseniz:

  • Olayların yerli yerine oturması için zamana ihtiyaç var.

Rüyada silinmiş dövme görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına işaret eder.

Rüyada dövmenin silindiğini görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz sibirya kurdu görmek insanlarla arasının açılacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sivasua gitmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına işarettir.

Rüyada kuran ayetlerinin silindiğini görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına yorulur.

Rüyada sibirya kurdu köpeği görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada sivas kangalı görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine delalettir.

Rüyada cam sil görmek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments