Rüyada geç kalmak yetişememek

Rüyada geç kalmak yetişememek hayırlı bazı adımlar atacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada geç kalmak yetişememek gördüyseniz:

  • İş birliği yaptığınız kimseler, eşiniz ya da ortaklarınız fazla harcamalara yol açabilirler.

Rüyada geç kalmak yetişememek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada nikahına geç kalmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulur.

Rüyada buluşmaya geç kalmak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına yorulur.

Rüyada sınav geç kalmak şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yerlere geç kalmak yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada hep geç kalmak kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulmaktadır.

Rüyada nikaha gec kalmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada işine geç kalmak bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments