Rüyada hep geç kalmak

Rüyada hep geç kalmak kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, küs kimselerin barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada hep geç kalmak gördüyseniz:

  • Geçmişinizi hatırlayabilirsiniz.

Rüyada hep geç kalmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada hep aynı yeri görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına inanılır.

Rüyada hep aynı evi görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret eder.

Rüyada hep aynı bebeği görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hep birilerinden kaçmak büyük miktarda para kazanacağına, rahatsızlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada hep aynı kişiye aşık olmak kazançlı olacağı işlere gireceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada hep aynı kişi görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada hep kedi görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments