Rüyada nikahına geç kalmak

Rüyada nikahına geç kalmak eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, çözüm yolları bulamayacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, ona kol kanat gereceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nikahına geç kalmak gördüyseniz:

  • Bir an önce uygulamaya geçirmenizde fayda var.

Rüyada nikaha gec kalmak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada nikahına geç kalmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, elin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada nikahsız hamile kalmak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine inanılır.

Rüyada nikah masasında kalmak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine işarettir.

Rüyada camiye geç kalmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada geç kalmak yetişememek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine alamet eder.

Rüyada buluşmaya geç kalmak hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe delalet eder.

Rüyada işyerine geç kalmak elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments