Rüyada futbol oynayıp gol atmak

Rüyada futbol oynayıp gol atmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, birlikteliğe başlayacağına, yeni başlangıçların yapılacağına işarettir.

Rüyada futbol oynayıp gol atmak gördüyseniz:

  • Uzun süreli tartışmalara girmek istemiyorsanız, duygusal konularda aşırılığa kaçmaktan veya sağlık konularında abartılı ifadelerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada futbol oynayıp gol atmak prestij kaybı yaşanacağına, şanssızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada futbol maçında gol atmak karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada futbolda gol atmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, üzüntülü günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada futbol gol atmak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada futbol oynamak gol atmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaleye gol atmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine işarettir.

Rüyada topla gol atmak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments