Rüyada futbol oynamak gol atmak

Rüyada futbol oynamak gol atmak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada futbol oynamak gol atmak gördüyseniz:

  • Anlattıklarınızı aleyhinize kullanan kişiler olabilir.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada futbol oynamak gol atmak iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada futbol oynayıp gol atmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada futbol maçında gol atmak hastalıklardan kurtulacağına, ayrılanların kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada futbolda gol atmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada futbol gol atmak işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalet eder.

Rüyada top oynamak gol atmak bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine yorulur.

Rüyada top oynamak ve gol atmak işlerini tek başına yöneteceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments