Rüyada futbol gol atmak

Rüyada futbol gol atmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada futbol gol atmak gördüyseniz:

  • Estetik, artistik konular, yaratıcılık gerektiren işler ön planda olabilir.

Rüyada futbol oynamak gol atmak lüksünün ve konforunun da baki olacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada futbol gol atmak yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada futbol maçında gol atmak kendisine olan özgüveninin de artacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada futbol oynayıp gol atmak iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada futbolda gol atmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza tabir olunur.

Rüyada maç yapmak ve gol atmak girilen işlerde şansın yüksek olacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada maçta gol atmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments