Rüyada kaleye gol atmak

Rüyada kaleye gol atmak çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, giden birinin geri döneceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaleye gol atmak gördüyseniz:

  • Belli konulara en az sizin kadar katılımda bulunabilecek kişilerle çalışmalısınız.

Rüyada kaleye gol atmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maç yapmak ve gol atmak önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına işarettir.

Rüyada maçta gol atmak imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalettir.

Rüyada futbol gol atmak yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada futbol oynayıp gol atmak gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada top oynamak gol atmak yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Rüyada gol atmak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada futbolda gol atmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments