Rüyada topla gol atmak

Rüyada topla gol atmak ün salacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine inanılır.

Rüyada topla gol atmak gördüyseniz:

  • Öfkeye veya bazı ön çıkarımlara bağlı değişiklikler yapmamalısınız.

Rüyada topla gol atmak işlerinin günden güne azalacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada top oynamak ve gol atmak büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada top oynamak gol atmak güvensizliğini yeneceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada futbol gol atmak ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, yeni işlere atılacağına yorulur.

Rüyada futbol oynamak gol atmak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gol atmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına tabir olunur.

Rüyada futbolda gol atmak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments