Rüyada dijital fotoğraf makinesi görmek

Rüyada dijital fotoğraf makinesi görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına alamet eder.

Rüyada dijital fotoğraf makinesi gördüyseniz:

  • Egonuz veya zor bir ilişkiniz her zaman yapmak istediğiniz bir şeyi unutturabilir.

Rüyada dijital fotoğraf makinesi görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dijital saat görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada fotoğraf makinesinin çalındığını görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Rüyada kırık fotoğraf makinesi görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi almak çok başarılı olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işaret eder.

Rüyada fotoğraf makinesi görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments