Rüyada fırtına şimşek görmek

Rüyada fırtına şimşek görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, kazancının da artacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada fırtına şimşek gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı manipüle eden kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada fırtına şimşek görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şimşek çakmak önündeki engelleri aşamayacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada şimşek düşmesi görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine şimşek çaktığını görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada şimşek çarpması görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına tabir olunur.

Rüyada şimşekten korkmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments