Rüyada şimşek çakmak

Rüyada şimşek çakmak parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, yeni bir eve sahip olacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şimşek çakmak gördüyseniz:

  • Oldukça cazip ya da faydalı görünen bazı teklif, öneri ya da davetler bir an da eskisi kadar olumlu görüntü vermeyebilir.

Rüyada şimşek çakmak kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada şimşekten korkmak tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, ele geçen kazancın artacağına işarettir.

Rüyada şimşek çakmasını görmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şimşek çarpması görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, sıkıntıların büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şimşek düşmesi görmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, zor zamanların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada şimşek düştüğünü görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada şimşek çakması görmek elinin darlaşacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına inanılır.

Rüyada şimşek çaktığını görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments