Rüyada şimşek çarpması görmek

Rüyada şimşek çarpması görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, verimliliğinin artacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, onlardan büyük hayır göreceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, dönülmez yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şimşek çarpması gördüyseniz:

  • Hakkınızda kötü dedikodular çıkabilir.

Rüyada şimşek çarpması görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yıldırım şimşek görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada denize şimşek düştüğünü görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek verimli olacak işler yapacağına, önün açılacağına yorulur.

Rüyada birine şimşek çaktığını görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şimşek düştüğünü görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şimşek düşmesi görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments