Rüyada eş seçmek

Rüyada eş seçmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eş seçmek gördüyseniz:

  • Zor durumlarda bile başınızı dik tutun.

Rüyada eş seçmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada mercimek seçmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada terlik seçmek rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabı seçmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada perde seçmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada karpuz seçmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada iç çamaşırı seçmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saat seçmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments