Rüyada elbise seçmek

Rüyada elbise seçmek işlerinin yarım kalacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kişinin rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada elbise seçmek gördüyseniz:

  • Belli yardımlar esnasında zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada elbise seçmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada nişan elbisesi seçmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine delalet eder.

Rüyada fındık seçmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada mezarlık seçmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ekmek seçmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada saat seçmek büyük sorunların yaşanacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine yorulur.

Rüyada yol seçmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada kapı seçmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, manevi rahatlamaya erileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments