Rüyada halı seçmek

Rüyada halı seçmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, işinde aranan biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada halı seçmek gördüyseniz:

  • İlk bakışta cazip görünen finansal başlıklı teklif, öneri veya davaetlarin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada halı seçmek sorunlarının da son bulacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada araba seçmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik seçmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada çiçek seçmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek seçmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına yorulur.

Rüyada salatalık seçmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  alamet eder.

Rüyada kravat seçmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada elma seçmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments