Rüyada eşya seçmek

Rüyada eşya seçmek büyük üzüntüler olacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, yeni işlere girileceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine delalettir.

Rüyada eşya seçmek gördüyseniz:

  • Gelişmeleri değerlendirmek için henüz çok erkendir.

Rüyada eşya seçmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine işaret eder.

Rüyada perde seçmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kılıç seçmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mercimek seçmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada yol seçmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada fındık seçmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine delalet eder.

Rüyada nohut seçmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık seçmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, ufkunun açılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments