Rüyada fil ve timsah görmek

Rüyada fil ve timsah görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yolunun açık olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fil ve timsah gördüyseniz:

  • Ay sonuna doğru ilk bakışta son derece güven uyandırabilecek olan bir kimsenin size bazı tekliflerle yaklaşması olasıdır.

Rüyada fil ve timsah görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, durgun giden işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli timsah görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, rahatsızlık duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada su ve timsah görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına işaret eder.

Rüyada deniz içinde timsah görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada timsahın saldırdığını görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada timsah olmak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada timsahı suya atmak kendi işini kurup başına geçeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada timsahlarla yüzmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments