Rüyada timsahlarla yüzmek

Rüyada timsahlarla yüzmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahlarla yüzmek gördüyseniz:

  • Uyku düzeninizdeki bozukluklar sıkıntlarınızın artmasına sebep olabilir.

Rüyada timsahın yüzdüğünü görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına yorulur.

Rüyada timsahla yüzmek iş sahibi olunacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada timsah derisi yüzmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada timsahlarla yüzmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada timsahın yılan yediğini görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada gölün içinde timsah görmek engel tanımayan biri olacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsahın birini ısırdığını görmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına yorulur.

Rüyada evde yavru timsah görmek asla yüksünmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments