Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, kazançta zarar edeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına alamet eder.

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada felçli insanın iyileştiğini görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada felçli hastanın yürüdüğünü görmek kurulu düzenin yıkılacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine işarettir.

Rüyada felçli hasta görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatalak hastayı iyileşmiş görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta insanı iyileşmiş görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek duymadığı sözleri duyacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments