Rüyada felçli hasta görmek

Rüyada felçli hasta görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, işlerin başına geçeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ister istemez çok üzüleceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine inanılır.

Rüyada felçli hasta gördüyseniz:

  • İstemeseniz de, verdiğiniz sözleri tutmanız gerekiyor.

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hastalıklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada felçli hasta görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine alamet eder.

Rüyada felçli hastanın yürüdüğünü görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada yüzü felçli birini görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada kardeşini felçli görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet eder.

Rüyada annenin felç olduğunu görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine inanılır.

Rüyada ağzının felç olduğunu görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının felç olduğunu görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments