Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi ısrarla savunabilir veya bazı kişilerin tarafını tutma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada hasta insanın iyileştiğini görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, bolluğun ve bereketin artacağına işarettir.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta kişiyi iyileşmiş görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada hasta insanı iyileşmiş görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine alamet eder.

Rüyada hasta bir insanı iyi görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına rivayet eder.

Rüyada hasta birinin iyi olduğunu görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments