Rüyada felçli insanın iyileştiğini görmek

Rüyada felçli insanın iyileştiğini görmek sorunların günden güne azalacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yardımda bulunacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada felçli insanın iyileştiğini gördüyseniz:

  • Evle ilgili problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada felçli insanın iyileştiğini görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına inanılır.

Rüyada bir insanı felçli görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine işaret eder.

Rüyada felçli insanı yürürken görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine işarettir.

Rüyada felçli insan görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada hasta bir insanın iyileştiğini görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada iyi bir insan görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş insanı iyi görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments