Rüyada hasta kişiyi iyi görmek

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta kişiyi iyi gördüyseniz:

  • Mantıksız veya saçma öneri, teklif veya davetleri kabullenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada hasta bir kişinin iyileştiğini görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada hasta kişiyi iyileşmiş görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine tabir olunur.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına alamet eder.

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek yolculuğa çıkmaya, itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada iyi birini hasta görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta insanı iyi görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına yorulur.

Rüyada hastayken iyileştiğini görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments