Rüyada kardeşini felçli görmek

Rüyada kardeşini felçli görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, moralinin düzeleceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini felçli gördüyseniz:

  • Yeni ortamlara katılırken dikkatli olun.

Rüyada kardeşinin felç olduğunu görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşini felçli görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada felçli birine yardım etmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, daha fazla gelir sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini felçli görmek iyilik ve hayır bulacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin felç geçirdiğini görmek ticaretin önünün açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada felçli olmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, çektiği zorlukların biteceğine delalettir.

Rüyada ağız felci görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments