Rüyada başkasının felç olduğunu görmek

Rüyada başkasının felç olduğunu görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, zor bir dönem geçirileceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, başarısının artacağına işarettir.

Rüyada başkasının felç olduğunu gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı sarf etmelisiniz.

Rüyada babasını felç görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada babayı felç görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ağzın felç olduğunu görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına işaret etmektedir.

Rüyada felçli olmak gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye alamet eder.

Rüyada yüz felci olduğunu görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalet eder.

Rüyada yüzünü felçli görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını felçli görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada annemi felçli görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments