Rüyada ağzının felç olduğunu görmek

Rüyada ağzının felç olduğunu görmek herkesin takdirinin toplanacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzının felç olduğunu gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Rüyada ağzının felç olmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada ağzının felç olduğunu görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada ağzın felç olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzı felç olmak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret eder.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarının felç olduğunu görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada birini felç olarak görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına inanılır.

Rüyada felçli olan birini görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments