Rüyada yüzü felçli birini görmek

Rüyada yüzü felçli birini görmek sorunlar altında ezileceğine, elinin darlık görmeyeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, geçecek güzel bir ömre, giden birinin geri döneceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Rüyada yüzü felçli birini gördüyseniz:

  • Bir sonraki hamlenizi düşünmeden önce, her şeyin yerli yerine oturtulması gerekiyor olabilir.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada yüzüne felç gelmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine delalet eder.

Rüyada yüz felç geçirmek hikmete kavuşacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yüz felci olmak çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine delalet eder.

Rüyada yüz felç olmak sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yüz felç olduğunu görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felci olduğunu görmek verimliliğinin artacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments