Rüyada fasulye tarlası görmek

Rüyada fasulye tarlası görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine inanılır.

Rüyada fasulye tarlası gördüyseniz:

  • Rollerin değişmesini sağlamak hoşunuza gidecek.

Rüyada tarlaya fasulye ekmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada fasulye görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada tarlada yeşil fasulye görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada fasulye tarlası görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil fasulye tarlası görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada pilav ve kuru fasulye görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirinç ve fasulye görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments