Rüyada tarlada yeşil fasulye görmek

Rüyada tarlada yeşil fasulye görmek imkânların günden güne azalacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada tarlada yeşil fasulye gördüyseniz:

  • Konuşmalar esnasında kelimeleri seçerek kullanmalısınız.

Rüyada yeşil fasulye tarlası görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalettir.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada tarlada yeşil fasulye görmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada tarlada fasulye görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlaya fasulye ekmek işlerin devam edeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalettir.

Rüyada fasulye tarlası görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fasulye yemek kazancının artacağına,, makbul olan mallara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye piştiğini görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments