Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinize tedbirli yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil fasulye tarlası görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada yeşil fasulye görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye toplamak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye topladığını görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada bahçeden yeşil fasulye toplamak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, borcunun kalmayacağına inanılır.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulur.

Rüyada tarladan yeşil soğan toplamak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments