Rüyada tarlada fasulye görmek

Rüyada tarlada fasulye görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına, beğenilen işlere imza atacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada fasulye gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına delalettir.

Rüyada yeşil fasulye tarlası görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, helal kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada fasulye görmek sorunlarını çözebileceğine, her zaman neşeli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya fasulye ekmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına işarettir.

Rüyada tarlada yeşil fasulye görmek evi yoksa ev alacağına, iyiliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada fasulye tarlası görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalettir.

Rüyada kurutulmuş fasulye görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret eder.

Rüyada pazardan taze fasulye almak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments