Rüyada fasulye fidesi görmek

Rüyada fasulye fidesi görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, maddi zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada fasulye fidesi gördüyseniz:

  • Yolunuza çıkan kişiler olabilir.

Rüyada fasulye fidesi görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada fasulye fidesi dikmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada dut fidesi görmek sonunda maddi zarara gireceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine inanılır.

Rüyada çiçek fidesi dikmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada fındık fidesi görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada iğde fidesi görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına işarettir.

Rüyada saksıda fide görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments