Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek

Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, makbul olan mallara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fasulye fidesi gördüyseniz:

  • Sizinle hiç bir ilişkisi olmasa bile çevrenizdeki kimseler yüzünden bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek mutlulukların yarım kalacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fasulye fidesi görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada fasulye fidesi dikmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil fide görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil biber fidesi dikmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil domates fidesi görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil biber fidesi görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil fasulye yediğini görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments