Rüyada iğde fidesi görmek

Rüyada iğde fidesi görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada iğde fidesi gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyor.

Rüyada iğde fidesi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin hayatının değişeceğine delalet eder.

Rüyada iğde ağacından iğde yemek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına işaret eder.

Rüyada iğde dağıtmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada has iğde görmek büyük rahatlık yaşanacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada iğde toplamak yemek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iğde çiçeği koklamak gelişmelerin olacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine yorulur.

Rüyada iğde topladığını görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada iğde fidanı görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments