Rüyada dut fidesi görmek

Rüyada dut fidesi görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, onu doyasıya yaşayacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dut fidesi gördüyseniz:

  • Ortaklık veya evlilik kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada dut fidesi görmek işinde zarar edeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına yorulur.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine rivayet eder.

Rüyada domates fidesi görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kiraz fidesi dikmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç fidesi dikmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada patates fidesi görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, o kapıyı kapatacağına alamet eder.

Rüyada nohut fidesi görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işaret eder.

Rüyada fasulye fidesi görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments