Rüyada saksıda fide görmek

Rüyada saksıda fide görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda fide gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi ya da yaptıklarınızı herkese göstermek zorunda değilsiniz.

Rüyada saksıda fide görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çilek fidesi görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek işe zorla gidip geleceğine, özgüveninde artış yaşanacağına delalettir.

Rüyada fide dikmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domates fideleri görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, yapılan ahlaksız davranışlara işaret eder.

Rüyada marul fidesi dikmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tütün fidesi dikmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabak fidesi görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments