Rüyada yeşil fasulye yediğini görmek

Rüyada yeşil fasulye yediğini görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil fasulye yediğini gördüyseniz:

  • Karşı tarafın şarkısını söylüyor gibi yapsanızda, dansınız kendi ritminizde olabilir.

Rüyada yeşil fasulye yediğini görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze fasulye yediğini görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru fasulye yediğini görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada fasulye yediğini görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye pişirdiğini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye yemek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, dertlerinin şifasını bulacağına inanılır.

Rüyada yeşil fasulye satmak eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek geri planda kalacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments