Rüyada farenin kuyruğunu görmek

Rüyada farenin kuyruğunu görmek yeni kısmetlere nail olacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, kazancının tükenmeyeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farenin kuyruğunu gördüyseniz:

  • Borç alacak meseleleri veya duygusal bazı durumlara karışmanız iyi bir arkadaşlığınızın bozulmasına neden olabilir.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek aile işlerinin başına geçeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada kuyruksuz fare görmek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada farenin kuyruğunu koparmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalet eder.

Rüyada fare kuyruğu görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare kuyruğu koparmak yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyruğu kopmuş fare görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments