Rüyada farenin ayağını ısırdığını görmek

Rüyada farenin ayağını ısırdığını görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin ayağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Rüyada farenin ayağını ısırdığını görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine inanılır.

Rüyada ayağını fare ısırdığını görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yeni yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada fareyi ısırmak başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına delalet eder.

Rüyada farenin kendini ısırdığını görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada farelerin ısırdığını görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada farenin elini ısırdığını görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin ısırdıgını görmek kötü haberlerin alınacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments