Rüyada farenin ısırdıgını görmek

Rüyada farenin ısırdıgını görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, malının artmasını sağlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin ısırdıgını gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişiler için normalin dışında şeyler yapabilirsiniz.

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek hedefine çok kolay ulaşacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına işarettir.

Rüyada beyaz farenin ısırdığını görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare ısırmak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada kendini fare ısırdığını görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada fare ısırdığını görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada farenin elini ısırdığını görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulur.

Rüyada farenin ısırdıgını görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, hak yemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments