Rüyada ayağını fare ısırdığını görmek

Rüyada ayağını fare ısırdığını görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada ayağını fare ısırdığını gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek akımlar veya rüzgarlar devreye girmeye başlıyor.

Rüyada farenin ayağını ısırdığını görmek kısmetin açılacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağını fare ısırdığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz farenin ısırdığını görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, atılan adımların zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada fareyi ısırmak düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin ısırdıgını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada farenin elini ısırdığını görmek işinde terfi alacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments