Rüyada fareyi ısırmak

Rüyada fareyi ısırmak aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada fareyi ısırmak gördüyseniz:

  • Durmanız veya beklemeniz içinse, hiçbir neden yok gibi duruyor.

Rüyada fare ısırmak isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada farenin elini ısırdığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada fare ısırdığını görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine işaret etmektedir.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada farenin kendini ısırdığını görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz farenin ısırdığını görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına işaret eder.

Rüyada fareyi ısırmak manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments