Rüyada tavşan yavrusu tutmak

Rüyada tavşan yavrusu tutmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Rüyada yavru tavşan tutmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına yorulur.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavrulayan tavşan görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah yavru tavşan görmek kişinin yüzünün güleceğine, canlanacağına delalet eder.

Rüyada tavşan yavruları görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru tavşan görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan ve yavrusunu görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan ve yavrularını görmek başka kimselere de yardım edeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments