Rüyada tavşan ve koyun görmek

Rüyada tavşan ve koyun görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işaret eder.

Rüyada tavşan ve koyun gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla biraz daha candan ilgilenmelisiniz.

Rüyada tavşan ve koyun görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun tavşan görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada yavrulu tavşan görmek imkânlarının da genişleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan ölüsü görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, kişinin iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda tavşan görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada tavşan öldürmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş güç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birçok tavşan görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavşan görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments