Rüyada kedi fare görmek

Rüyada kedi fare görmek artık daha dikkatli davranacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, keder yaşayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalet eder.

Rüyada kedi fare gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız bir durumdan daha fazla sosyalleşerek ya da iletişim ağınızı genişleterek kurtulabilirsiniz.

Rüyada kedi ve fareler görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, iyi şeyler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kedinin fare yemesini görmek sorunlarının geçmişte kalacağına, anne babaya müjde verileceğine delalet eder.

Rüyada farenin kediye dönüştüğünü görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına inanılır.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi yiyen kedi görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin fare yakalaması görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalettir.

Rüyada fare ve kedi öldürmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments