Rüyada fare kedi köpek görmek

Rüyada fare kedi köpek görmek geçim derdinin olmayacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare kedi köpek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada kedi köpek ve fare görmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalet eder.

Rüyada kedi köpek fare görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada fare kedi köpek görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek kedi fare görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek feraha ereceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi öldürmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin fare tuttuğunu görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, çok güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi fare görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments