Rüyada kedi köpek ve fare görmek

Rüyada kedi köpek ve fare görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi köpek ve fare gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.

Rüyada kedi köpek fare görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına delalet eder.

Rüyada köpek kedi fare görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet eder.

Rüyada kedi köpek ve fare görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine işaret eder.

Rüyada fare kedi köpek görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada siyah kedi ve fare görmek allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada farenin kediyi öldürmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına işaret eder.

Rüyada kediler ve fareler görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada kedi fareyi yerken görmek ortaklıkların bozulacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nurgül

Rüyada kedi fare köpek ve erkek dana görmek nedemek. Ve bunların kedinin fareyi köpek ğin kediyi kovalaması ve erkek dana nın bir kadının kovalayıp vurması ne demek .