Rüyada kedi köpek fare görmek

Rüyada kedi köpek fare görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, önemli işler yapacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine inanılır.

Rüyada kedi köpek fare gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ısrarcı fikirleri, aşırı talepleri ya da yerine getirilmesi zor istekler kolay kolay değişmeyeceğe benziyor.

Rüyada köpek kedi fare görmek güzel haberler alacağına, başarılarının hiçe sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi köpek ve fare görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare kedi köpek görmek çalışkan bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi köpek fare görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına yorulur.

Rüyada kedinin fare görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde kedi ve fare görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada kedi ve fareler görmek çevrenizden takdir görmeye, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare kedi görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments